Artigo - CS367149

[Knowledge Hub] ThingWorx Container Deployment

Modificado: 20-Apr-2022

Aplica-se a

• ThingWorx Platform 9.3 SP2
  • Azure Kubernetes Service

Descrição

• This hub collects various articles relating to best practices to deploy, run, and manage ThingWorx 9.3.2 Foundation container images on Azure Kubernetes Service:

• ThingWorx deployment on Azure Kubernetes Service (AKS)
    • Support on running ThingWorx on Container Orchestrators
    • Monitor ThingWorx containerized deployments
    • TLS setup for ThingWorx cluster
    • Backup and recovery for ThingWorx cluster
    • install and deployment scripts for ThingWorx single server and HA cluster on AKS

Esta é uma versão em PDF do artigo CS367149 e pode estar desatualizada. Para a versão mais recente, clique https://www.ptc.com/pt/support/article/cs367149