Artigo - CS340439

Unable to get JSON response from an external API when executing a POST request using ContentLoaderFunction in ThingWorx

Modificado: 10-Mar-2021

Aplica-se a

• ThingWorx Platform 8.5

Descrição

• Executing service with ContentLoaderFunctions like PostJSON, GetJSON is returning  Error - 'Error executing service. Message ::null - See Script Error Log for more details' whereas a JSON response is expected
  • API Call from Postman is returning JSON response successfully
Esta é uma versão em PDF do artigo CS340439 e pode estar desatualizada. Para a versão mais recente, clique https://www.ptc.com/pt/support/article/cs340439