Artigo - CS286706

ThingWorx Analytics - Profiles fail with error "java.lang.Integer cannot be cast to java.lang.String" or with "java.lang.Double cannot be cast to java.lang.String"

Modificado: 13-Dec-2018

Aplica-se a

• ThingWorx Analytics 8.2 F000 to 8.3.5

Descrição

• When attempting to run Profiles on ThingWorx Analytics, error message is returned
  • Error message encountered:
    • Call to ProfilesJob [20180601] failed due to:
    • ! java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to java.lang.String
    • or
    • Call to ProfilesJob [20180601] failed due to:
    • ! java.lang.ClassCastException: java.lang.Double cannot be cast to java.lang.String
Esta é uma versão em PDF do artigo CS286706 e pode estar desatualizada. Para a versão mais recente, clique https://www.ptc.com/pt/support/article/cs286706