Artigo - CS264349

ThingWorx Appkey URL Parameter is Deprecated as of ThingWorx 8.0.0

Modificado: 05-Nov-2019

Aplica-se a

• ThingWorx Platform 8.0 to 8.4

Descrição

• Unable to run services or load mashups using a configured Application Key through the appkey URL parameter
  • ContentLoaderFunctions GetJson returns different results in 8.x than in 7.x versions when passing the appkey in the url
Esta é uma versão em PDF do artigo CS264349 e pode estar desatualizada. Para a versão mais recente, clique https://www.ptc.com/pt/support/article/cs264349