Article - CS367149

[Knowledge Hub] ThingWorx Container Deployment

Modifié: 20-Apr-2022

S'applique à

• ThingWorx Platform 9.3 SP2
  • Azure Kubernetes Service

Description

• This hub collects various articles relating to best practices to deploy, run, and manage ThingWorx 9.3.2 Foundation container images on Azure Kubernetes Service:

• ThingWorx deployment on Azure Kubernetes Service (AKS)
    • Support on running ThingWorx on Container Orchestrators
    • Monitor ThingWorx containerized deployments
    • TLS setup for ThingWorx cluster
    • Backup and recovery for ThingWorx cluster
    • install and deployment scripts for ThingWorx single server and HA cluster on AKS

Cette version PDF de l'article CS367149 peut être obsolète. Pour la dernière version https://www.ptc.com/fr/support/article/cs367149