Article - CS340439

Unable to get JSON response from an external API when executing a POST request using ContentLoaderFunction in ThingWorx

Modifié: 10-Mar-2021

S'applique à

• ThingWorx Platform 8.5

Description

• Executing service with ContentLoaderFunctions like PostJSON, GetJSON is returning  Error - 'Error executing service. Message ::null - See Script Error Log for more details' whereas a JSON response is expected
  • API Call from Postman is returning JSON response successfully
Cette version PDF de l'article CS340439 peut être obsolète. Pour la dernière version https://www.ptc.com/fr/support/article/cs340439