Article - CS264349

ThingWorx Appkey URL Parameter is Deprecated as of ThingWorx 8.0.0

Modifié: 05-Nov-2019

S'applique à

• ThingWorx Platform 8.0 to 8.4

Description

• Unable to run services or load mashups using a configured Application Key through the appkey URL parameter
  • ContentLoaderFunctions GetJson returns different results in 8.x than in 7.x versions when passing the appkey in the url
Cette version PDF de l'article CS264349 peut être obsolète. Pour la dernière version https://www.ptc.com/fr/support/article/cs264349